tisdag 5 januari 2010

Vårstädat!


Nu är bloggen städad och vårdesignad :-D

7 kommentarer:

 1. Snygg, jag bara älskar rosa .-D

  SvaraRadera
 2. Fräscht, snart är våren här. Gudars vilka fina gnomer du visade i förra inlägget. Är helt klart intresserad av vita, då skulle man kunna ha "julpynt" längre än till annandagen utan att få spel, ska genast kolla i länken på fler.

  SvaraRadera
 3. Hej och grattis till en fin blogg! Jag är också nybörjare och vill tacka för din kommentar hos mig. Det är både lite skrämmande och spännande att vara igång tycker jag. Du har gjort mycket fint har jag sett. Jag gillar dina filtade vantar, virkade disktrasor och så Åremössorna! Jag har varit lite tveksam om jag tycker om Åremössor eller ej men nu har jag bestämt mig, de är fina, och dina är urfina! Lycka till med året projekt, ska bli spännande att följa!

  SvaraRadera
 4. Hej på dej!
  Så kul att hitta nya bloggar!
  Vilka otroligt fina gnomer du stickat, den vita var ljuvlig!

  SvaraRadera
 5. Åh, jag önskar att jag gjort dem men jag har bara lånat Musselblommans bilder på Gnomer som hon stickat. Men jag ska försöka mig på det framöver!

  SvaraRadera
 6. härligt med städning - fint blev det.
  älskar dina fina tomtar...
  har blivit en del åremössor här med nu och fler blir det, fast jag gör dem i en liten kortare variant så det inte blir så mycket häng, fanns önskemål om det och det blir ju oxå bra, man kan ju variera...
  Dotra har redan två stycken...hehe
  kram
  annelie

  SvaraRadera
 7. Samma här, önskar också att jag hade en bebis att göra saker till. Men jag gör dem ändå, för en dag ska jag väl få en liten som kan använda alla saker jag gör :-)

  SvaraRadera