fredag 29 januari 2010

Knappar och tyg


Jag har under vintern handlat lite knappar, tyg, spetsar och fårskinnsbitar (!) på Tradera. Mest för det varit billigt och lite mer udda tyger. Men jag syr ju inte? Nej inte nu, men jag har sytt massor och jag vill sy igen. Jag är jättesugen faktiskt. Fast förr sydde jag mina kläder, nu är jag mer sugen på att sy inredning och småprylar. Men symaskinen står ute i förrådet och jag har ingen bra syplats inne. Så därför försöker jag få till den lumpbod som vi kallar tvättstuga så det går att få in ett litet sybord där så symaskinen kan stå framme redo när andan faller på!

I alla fall så ska jag presentera lite tyg och idéer varefter. Idag får ni se det märkligaste jag köpte. Märkligt för mig alltså. Och det dyraste tyget. Ibland blir jag sån på Tradera, jag SKA vinna auktionen. Och så var det med Hello Kitty-tyget nedan. Jag har ju ingen tjej att sy till. Men det finns ju massor av tjejer i omgivningen. Så jag funderar på små väskor och börsar av det tyget. Hello Kitty-knapparna köpte jag för 1 krona för fem knappar så de var ju prisvärda i alla fall. Jag har lite rosa garn och kanske jag kommer mig för att sticka en liten flicktröja med knäppning till våren!


2 kommentarer:

  1. Vilka härliga tyger! Det är roligt att sy, fast svårt. Fårskinnsbitar skulle jag också behöva, har du köpt dem på Tradera också?

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga tyger och supersöta Hello Kitty-knappar (som jag var tvungen att snabbt scrolla förbi innan min Hello Kitty-tokiga dotter hann se & vill ha...)!

    SvaraRadera