fredag 22 januari 2010

Ny Dropskollektion börjar läggas ut

Nu börjar Drops Design att publicera mönstren till vår- och sommarkollektionen. Allt är inte superfint men man kan säkert hitta något man gillar. Mönstret till tröjan jag är lite intresserad av finns inte utlagd än, naturligtvis. Men såhär ser den ut.


Jag skulle vilja ha lite mer trumpetärm egentligen. Och handen på hjärtat så tror jag inte att jag stickar den, jag har redan en tröjstickning ligger och väntar och jag verkar inte vara tröjstickartypen!

Fler bilder och många mönster hittar ni här.

7 kommentarer:

 1. blir så nyfiken, vilken tröja stickar du på nu?

  Annars var denna tröja väldigt fin och med trumpetarm så blir den perfekt!

  SvaraRadera
 2. Jag har repat upp en tröja som var nästan färdig i en jättefin cyklamen/lila mohair! Jag hade stickat med två trådar och den var för tjock. Och så hade den blivit liggande i år. Så nu ska jag börja om och väljer mellan två modeller. Tror jag kommer att ta ganska tjocka stickor så det går fort:-D

  SvaraRadera
 3. Härliga mönster! Men garnstudios sida är så långsam och hakar upp sig hela tiden. Tröjor är för stora projekt för mig! Har två halvfärdiga...

  SvaraRadera
 4. jättefin tröja, men jag skulle inte passa i den modellen, jag skulle se ut som en elefant i volangkjol. Den vore nog rolig att sticka dock.

  SvaraRadera
 5. För att fira 5000 besök finns nu en Amis-tävling på min blogg!

  SvaraRadera
 6. Hej och ett stort TACK för den utmärkelse jag fick från dig. Det glädjer mig att höra att andra blir inspirerade, och det är så jag tycker att handarbetsbloggar ska fungera. Nu är jag tyvärr inte så förtjust i kedjebrevsupplägget, och avstår därför från att skicka vidare. Hoppas att du inte blir alltför besviken på det. Tack än en gång och på återhörande.

  SvaraRadera
 7. Vad mysig den ser ut. Håller med om att en trumpetärm skulle vara snygg på den.

  SvaraRadera