söndag 31 januari 2010

Löskragen klar


Nu har jag maskat av och virkat en liten uddkant på min löskrage i M&K ecoull. Udden virkade jag dock i ett annat ullgarn jag hade hemma som var lite tunnare. Och så har jag lagt upp för mössan som jag saknar beskrivning på. Tre gånger men det blir aldrig rätt! Så nu måste jag försöka hitta ett mönster. Få återkomma med det. Men idag, dagen före bloggens fyramånadersdag så bjuder jag på ett foto av mig själv iklädd löskragen. Det är tänkt att man ska kunna dra upp den som en mössa och det var svårt att visa detta utan att få med huvudet.
11 kommentarer:

 1. Det ser bra ut, snyggt. Grattis till 4 mån.dagen imorgon/ha det gott/margareta

  SvaraRadera
 2. Så fin kragen var! En sådan hade inte varit helt fel nu när det är så himla kallt, tom här nere i skåne.
  Och det var kul att få se ansiktet bakom bloggen.

  Önskar dig en fin måndag!
  Cathrin

  SvaraRadera
 3. En sådan där hade jag och syrran när vi var små!

  SvaraRadera
 4. Vad fin den blev! Ytterligare en sak till "att göra listan" för min del :-)

  SvaraRadera
 5. Så fin krage! Häftigt att man kan dra den upp på huvudet, bara trevligt att se ansikten i bloggar tycker jag :) (som själv är sprsam med att visa mitt ansikte... :D )

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Den lilla uddkanten är verkligen pricken över i:t. Jag har inte gjort något av garnet som jag vann ännu, men det ligger och väntar på att mina andra projekt ska maskas av så snart... Brickbandsvävning är inte så svårt, bara man tar det lugnt och inte förhastar sig och skulle det gå på tok kan man alltid tvinna snoddar av garnet, slänga in i tvättmaskinen och få schyssta fransar till något stickprojekt ;-)

  SvaraRadera
 7. Thank you for stopping by my blog. I used the translation services.Hope you will come again. I love making new friends and your blog is beautiful.
  Hugs, Ukka

  SvaraRadera
 8. Hej hopp vad fin den blev, och så grått. Det är ju bara en sådan vacker och klassisk färg!

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Vilken tajming ,kolla min blogg

  SvaraRadera