måndag 11 januari 2010

Julhalsband & mera Åremössor!


Jag kom på att jag aldrig visade det färdiga halsbandet som jag påbörjade när vi hade grannpysselkväll. Det blev ett riktigt julhalsband. Sötvattenpärlorna och hänget har jag köpt för en evighet sedan på stenmässan, det andra är diverse Panduropärlor och annat. Min granne hjälpte mig med vire och klämpärlor och instruktuioner. Det var riktigt roligt att "pärla" men nästan för pickligt för mina händer och framför allt för synen - jag måste verkligen ta mig till optikern!

Annars har jag mest stickat Åremössor på beställning! Tänkte inte plåga er med fler bider men jag tyckte den cerisa har sån härlig färg! Den är stickad till en tjej på 8 år men den blev i minsta laget. Få se om den ger med sig (de brukar "växa") annars får jag göra en ny till henne. På stickorna nu är en brun till mannen.

Och så har jag virkat en vante i Milanogarnet. Det blev bra. När den andra är klar och jag ev virkat på en kant så ska jag visa dem.

4 kommentarer:

 1. Vad fint här blev på bloggen. Och vilket jättefint halsband du gjorde. Du är verkligen duktig. Det är ingen plåga att få se vad som stickats och virkats inte! Visa på bara.. ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ett fint halsband det där ,men jag ser det måste ha varit ett 'pickel'jobb, optikern får många kunder iår tror jag, pröver att mana mig upp själv..

  SvaraRadera
 3. jättefint halsband, men många pärlor blir det att pilla med, fattar inte heller vad som hänt med glasögonen, var till optikern i somras, dom skulle ha 9500:- för ett nytt par, skulle inte tro det sa jag så jag ser lika illa nu som då. Ska bli kul att se vantarna du gjort.

  SvaraRadera
 4. Jättefina mössor, de ser underbart varma och sköna ut. Fint halsband också. Fru Inez

  SvaraRadera