torsdag 15 oktober 2009

Jag är så glad!

I går när jag kollade in på min blogg så hade jag fått en kommentar och så var det en till idag! Och dessutom en följare! Jag kunde inget om detta med bloggande när jag började för 15 dagar sedan och visste inte riktigt vad detta med följare var. Men nu har jag lärt mig och dessutom fått en egen :-D. Så nu ska jag också anmäla mig på några av de bloggar jag följer. Och jag har haft 88 besök! Undra när det är dags att fira? Måste man vänta till man kommer upp i tiotusen besökare??
För övrigt så blev det inget lappmonterande igår, det blev arbete - tyvärr. Men nuförtiden hör det till ovanligheterna att jag sitter vid datorn på kvällarna och jobbar. Men ibland går det inte att undvika. Är gammal arbetsnarkoman så jag måste passa mig så jag inte trillar dit igen! Och apropå arbete så är det kanske dags att påbörja dagens värv, så att kvällen blir fri till trevligare saker, som att fortsätta virka mormorsrutor - 10 klara nu.

1 kommentar:

  1. Ja visst är det roligt med kommentarer :-) Jag bara älskar att läsa kommenterarna man får. Och självklart vill jag följa din blogg, här finns många fina saker och tankar! Bara älskar den rosa färgen på bloggen :-) Favvisfärgen!

    SvaraRadera