tisdag 27 oktober 2009

Höstlov i stugan

Vi åkte till stugan i Jämtland i några dagar på höstlovet för att slappa och pyssla och kolla hur långt vintern hade kommit. Och det finns snö på fjällen och isen har börjat lägga sig på en del sjöar. Vi åkte en tur till Storulvån där vi trodde att vi kanske kunde äta lunch. Men de öppnade inte förrän 15 februari, Och det kan man förstå. Det är ju inte jättemycket folk i omlopp häruppe. Men turen var ändå värd sina mil. Jättevackra vyer och en renflock fick vi se.
Utanför Åre har man byggt en elstope av lite annorlunda karaktär. Det är en konstnär från Åre som designat den. Man ser den från E14när man åker mot Åre. "Asymmetrisk tvåsamhet – i relation följs vi åt" var designerns motivering. Designern heter Anna Cronheden och är från Åre. Spännande och faktiskt riktigt vackert. Men inte lätt att bygga har jag hört.


En ren i Storulvån.Vackra vägar!Ett litet vattenfall!
Isen håller på att lägga sig och topparna är snötäckta. Men solen sken ibland och det var ca 5 grader varmt och vindstilla. Det är så bedövande vackert!


3 kommentarer:

  1. Så härligt det ser ut! Lite skillnad mot södra Sverige, här bara regnar det och gula löv...inget trevligt väder alls. Nåja solen sken faktiskt några timmar idag...men annars är det som en vanligt höst...regn regn och åter regn.

    SvaraRadera
  2. Hej vilken fin blogg du har! :)

    SvaraRadera