måndag 29 mars 2010

Påskpyssel anno 1969?


Detta är nog det äldsta jag har kvar som jag gjort själv, kanske 1969, plus/minus något år. Vet att mamma gjorde "broderitavlor" åt mig på det här sättet. Men jag vet inte om hon gjort just denna. Det är ritat steck mellan hålen i den färg man skulle använda, så det var mer motorikövning än kreativt! Men kul att ha kvar, även om den är lite misshandlad. Upp ska den i alla fall, annars blir det inte påsk!

6 kommentarer:

 1. Så koselig å ha noe som du henger opp år etter år! Tradisjon blir en sentimental ting, je har mine faste ting som må fram til påske og til jul :)

  SvaraRadera
 2. Duktig redan som liten! Oerhört charmig och ett pedagogiskt sätt att lära barn sy!

  SvaraRadera
 3. Åh, plötsligt blev jag tio år när jag fick se och läsa om din påsktupp. Minns precis de där bilderna med hål i som man trädde garnet upp och ned genom. Tyvärr har jag inga kvar av mina gamla alster. Är ingen nostalgisk samlare så allt sånt åker ut med sophinken.

  SvaraRadera
 4. Yes, nostalgi, tycker mig komma ihåg dom bilderna. Vad kul att du sparat den, samma pynt varje år, det är nostalgi det :)

  SvaraRadera
 5. Hej !

  Du verkar ha tur just nu. Du har nämligen vunnit Mönster, garn och nål till Erica Laurells mössa på min blogg. GRATTIS ! Det verkar som om vi byter vinster med varandra.

  Skicka din adress till ozaandersson@hotmail.com

  Kram ÅSa

  SvaraRadera
 6. Det ska börjas i tid... Måste vara kul att ha kvar den:)
  Glad Påsk! Annika

  SvaraRadera