måndag 22 mars 2010

En liten äggfamilj


Efter en helg i Stockholm med Björn Skifs på Cirkus så kommer man hem till snöelende igen! Skotta - nej tack! Skifs var i alla fall helt otroligt bra, allt! Musiken, musikerna (enormt bra), dansarna och framför allt luftakrobaterna, scenografin, Björns sång naturligtvis. Men när Björn kör lite stå-upp så blir det helt magiskt! Han är mycket bättre ståuppare än de flesta man får höra på TV, han behöver liksom inte fylla ut pratet med könsord och svordomar. Han kan vara rolig ändå!!!

Men lite nålfiltning hann jag med, även om resultatet kanske inte blev precis som jag tänkt (är blir det det?). Tuppen heter Mick efter Jagger pga den enorma näbben. Kycklingen blev ganska söt med sin lite lockiga "päls". Han har inget namn! Hönan blev ett ägg som håller på att kläckas så det får bli Egge.


Namnförslag?


Egge


Mick

Jag har virkat en mössa också som jag ska visa när jag fäst trådarna och virkat någon liten utsmyckning tror jag.

Slutligen måste jag tipsa om en sida för alla som vill bli lite eggade till påsk! Här hittar du bilder på enormt många påskägg med länkar till dem som gjort dem! Massor av inspiration! Och du kan skicka in bilder på dina egna ägg om du vill. Tack Hannas Form för det trevliga initiativet!

6 kommentarer:

 1. Så söta!
  Påskpynt borde man väl börja göra också ja :)

  SvaraRadera
 2. Ljuvligt charmiga och söta!!!!
  Härligt att höra att Skifs var bra,då kan jag lugnt invänta november månad. Hugha vad lång kvar tack och lov. För vår och sommar vill jag ha med ljusare kvällar som innebär mer pysseltid. Många kramar

  SvaraRadera
 3. Egge Ägg är ju helt genialisk. Supertuff!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar faktiskt Egge mest och ångrar att jag krånglade till de andra!

  SvaraRadera