måndag 28 december 2009

Vad bidde det då...?


Jag sitter och funderar på min mormors-pläd. Ska jag verkligen göra alla dessa rutor och sy ihop till en pläd. Som i bästa fall kommer att ligga snyggt ihopvikt över soffkarmen. Eller ska jag göra två snygga kuddar? Jag såg exempel på det här hos BetongSnäckor & Änglar. Mina rutor är också i vit-grå-svart. Jag tänker mig tre x tre rutor på ena sidan (de är ganska stora) och så en jättestor på baksidan. Det blir ganska stora kuddar.

Ska jag göra filten måste jag lägga ut en förmögenhet på garn. Och så finns det så mycket annat kul jag vill göra... Kan någon hjälpa mig att bestämma mig?

4 kommentarer:

 1. Oj, vad svårt!
  Färgskalan är ju så vacker och stilfull. och som du skriver så blir det ju en rejäl slant som du är tvungen att betala för garnet till en pläd. Samtidigt som du kommer få en sådan fin pläd i slutändan.

  och en kudde är ju aldrig fel, vilken dålig hjälp jag var tyvärr. Då jag tycker att alternativen är fina, gå på din magkänsla är mitt råd. Allt kommer bli så fint!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. God fortsättning! :) Hoppas att julen har varit mysig och trevlig.

  Jag tycker att du ska göra kuddar. Själv har jag påbörjat många filtar...men det har alltid slutat med att det har blivit kuddar istället. Det blir som du skriver att man får lägga ut en förmögenhet om man ska virka en filt...
  Kuddarna hos Betongsnäckor & änglar var himla fina.

  SvaraRadera
 3. Nu har jag dessvärre en förkärlek för plädar, är väl kanske lite frysen om fötterna.. men jag brukar ju använda restgarner så det inte blir så dyrt..Virka kuddar du :)

  SvaraRadera
 4. Tack för att ni vill hjälpa mig! Jag gillar ju också plädar, och därför har jag en hel del redan... Magkänslan säger nog kuddar i alla fall. Tror jag...

  SvaraRadera