onsdag 30 december 2009

Det bidde ...


Tack för goda råd, Call Design. Fröken Elsa och Mia! Det var både för och emot men konstigt nog så hjälper det att få höra andra resonera om samma sak. Så nu har jag bestämt mig. En pläd blir jättedyr och kommer att ta evigheter att göra klar. Och jag ska ha snabba små projekt som blir klara för att må bra! Och när till och med Fröken Elsa lagt ner plädprojekt och gjort kuddar istället så tycker jag att jag också får. Och så får jag komma igen när jag har restgarner och massor av tid och göra en filt i framtiden. Det kan bli min 10-årsplan! Så kuddar bidde det - eller blir. Först har maken beställt en varm mössa, den förra jag gjorde (i smyg) blev för stor!

7 kommentarer:

 1. Det blir säkert jätte fina kuddar:), fast jag hade nog röstat för pläden ;). Min har inte alls gått framåt på flera månader men det är ett långtidsprojekt, visst finns risken att den aldrig kommer att bli klar för jag är så dålig på att slutföra stora projekt... Vad garnet kostar vill jag inte ens tänka på :|

  SvaraRadera
 2. Dina rutor är ju så vackra! Varför inte göra en härlig sjal istället? Själv virkar jag gärna mormorsrutor, men det är ett elände att foga ihop dem. Jag började också virka en pläd men ledsnade och köpte en pläd på IKEA istället. Någon gång ska det väl bli något av mina rutor också.

  SvaraRadera
 3. Rutorna blir fina kuddar, men vilket fint tips som kom här över, en sjal, hade ju också blivit fint :) Pröve legga in ett svar igår men fick bara error, försöker igen..Hoya kan du behandla som kaktusar,inte alla men dom flesta, så din fönster är ingen problem..

  SvaraRadera
 4. Finska är nog inte det lättaste. Jag har läst finska i 11år i skolan men inte har jag lärt mig för det :D... Sen hittade jag en helt finskspråkig pojkvän och då först har jag lärt mig lite bättre. Men jag pratar svenska med honom och han finska med mig så jag lär ju mig mest att förstå och inte prata speciellt mycket. Det finns nog roligare och finare språk än finska att lära sig:)

  SvaraRadera
 5. Vad flitig du är. Jag är en som inte har tålamodet att göra en ruta och sen börja om igen , det är lite motigt. Men kuddar blir ju fint men en riktig go schal skulle du ha mycket användning för..

  Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR:

  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 6. Härliga färger, superbra blev det...älskar dina åremössor - är det Milao ullgarn du använder? har du nåt mönster? eller är det på egen hand?
  Kan man få en beskrivning?
  Många frågor blev det
  Gott Nytt År***
  Kram
  Annelie

  SvaraRadera
 7. vilka härliga rutor, själv är jag en plädoman, älskar stooora projekt som ligger som en stor varm tyngd i knäet.

  SvaraRadera