tisdag 16 februari 2010

Vinnarna är ...


Det var 112 personer som tävlade om ett ljusgrönt Milanogarn, mönster till en Åremössa och stickor. Och med alla extralotter blev det 198 lotter!

Det har givit mig anledning att besöka massor med härliga och inspirerande bloggar. Jag har varit och hälsat på hos alla som anmält sig. Och jag blir stum när jag ser allt fint som tillverkas runt om i Sverige och Norge. Jag har till och med en deltagare i tävlingen ända från Ryssland!

Och en hel del tips på mössor att göra om jag nu vågar lämna Åremössans trygga famn! Det känns som om det kunde få bli permanent vinter för jag kommer inte att frysa om huvudet! Fast, lite sommar kan det ju få bli också.

Som ni märker försöker jag dra ut på presentationen av vinnarna i det längsta. Förresten, bilden är från vårt nyårsfirande. Det var inte lätt att fota fyrverkerierna. Kylan gjorde kameran seg och mörkret gjorde att den tog tid på sig för att hinna ställa skärpan också. Så detta var ett av få kort på sprängda raketer i år.

Drog vinnare gjorde jag under överinseende av sonen och med hjälp av en slumptalsgenerator som man kan hämta här. Först fick alla ett nummer i den ordning man anmält sig och sedan fick de som länkat ett nummer till och de som lagt sig som följare därefter.

Och eftersom det blev så många lotter så bestämde jag mig för att dra ett tröstpris också. Det får bestå av ett nystan svart Milanogarn och mönster. Gillar man inte svart själv så kan det vara en bra mössa att få en halvtonårig kille att använda mössa. Eller varför inte brodera på den med lite härliga färger eller vitt?Nu till det väsentliga! Vinnaren blev en ny och trevlig bekantskap för mig!
Vinnaren är OZA med bloggen Ozas Pysselverkstad!!! Grattis Oza - ska bli spännande att se mössan i bloggen sen!

Tröstpriset däremot går till en gammal bekant! En svenska i förskingringen. Och det har visat sig har vi rötterna i samma mylla! Och hon har flera bloggar om sånt som jag gillar - handarbete, inredning, trädgård och blommor! Grattis till Mia med bloggen Mias hemmaliv!

Kan Oza och Mia maila era adresser till mig på madebykafe@gmail.com.

Grattis till vinnarna! Och tack alla som tog sig tid att vara med och tävla och för alla gulliga kommentarer jag fått. Hoppas vi ses igen!

5 kommentarer:

 1. Vad kul att jag vann !! tack snälla ! Ska genast sätta skicka över adressen så att jag kan börja sticka.

  Tack !!

  mvh

  Åsa

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinnarna!

  En helt annan fråga, har du tvättat någon av dina åremössor? Fick höra av en tjej att det inte gick. Hennes hade blivit förstörd, trots att hon tvättade för hand och väldigt försiktigt... Blir ju lite skraj, älskar ju mina mössor :-)

  SvaraRadera
 3. Sitter och beundrar ditt foto, till och med krutröken syns ju, helt otroligt! Vintern varar nog en stund till så huvudet kommer att tycka om den Åremössan, jag tackar och bockar för att du också slängde med en tröstvinst. Rötter i den samma myllan, det lät verkligen härligt, sån kan man också uttrycka det :) Bara så det är sagt, du bor på paradiset på jorden, var jag än 'slänger min hatt' har jag mitt hjärta ute i Badelundatrakten :)

  SvaraRadera
 4. Tack för en trevlig tävling och ett stort Grattis till vinnarna.

  SvaraRadera
 5. Grattis till vinnarna och tack för tävlingen :)

  /F

  SvaraRadera