tisdag 9 februari 2010

Mer krumelurer


Jag blev tvungen att göra en Åremössa till mina krumelurvantar som jag också kunde brodera på. Det var SÅ kul att brodera så jag ville inte sluta (som ni kan se)!

En svart mössa till sonens kompis V blev det också i helgen. Vem trodde att 10-åriga killar skulle bli så glada över en hemstickad luva?


Jag har fått en hel del tips på fina mössor att sticka i min tävling. Jag kollar runt och så får jag se om jag fastnar för någon särskild. Tips om en utlottning av en Tammy (skottsk mössa) lägger jag straxt ut i högermarginalen.

Häromdagen sken solen och värmde så smått. Jag slog mig ner i en snödriva och drömde mig bort till det annalkande sportlovet och resan till Jämtland. Inte för att vi behöver längta efter snön... Då märkte jag att det inte skulle sitta ivägen med ett smidigt sittunderlägg! Så nu ska jag rota fram lite ullgarn och fundera på om jag ska sticka eller virka för att sedan tova i maskinen.

8 kommentarer:

 1. Väldigt fint med broderierna! Som pricken över i:et :)

  SvaraRadera
 2. Grymt snyggt när det händer något på vantarna och mössan, det blir mer liv i dem då. Och så fint att matcha, så man ser att dem verkligen hör ihop!

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för hälsningen hos mig! Fina mössor och vantar du stickar. De broderade krumelurmönstret gör sig fint mot det ljusa garnet.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Så snyggt med matchande mössa :)

  SvaraRadera
 5. Det är väl klart att snygga vantar skall matchas med en snygg mössa!

  SvaraRadera
 6. Du har lyckats mycket bra med dina krumelurer, jättefina!

  SvaraRadera