fredag 26 februari 2010

REA-böcker


Det har varit skralt med bloggandet i veckan. Jag har varit däckad i magsjuka i ett par dagar och det är stressigt så det förslår på jobbet. Vi når snart vår deadline och det är samma visa varje gång! Och så åker vi på sportlov i morgon. Om jag hinner packa!

Men jag tänkte visa mina bokreafynd. Tar med en del på semestern så jag kanske kan återkomma med lite recentioner under veckan som kommer. De ser i alla fall ganska spännande ut. Köpte dem på nätet så jag har inte bläddrat i dem innan.
Dikt i maska innehåller massor av fina tröjor som ser svåra ut. Får kanske bli en utmaning längre fram. Men man kan ju alltid njuta av bilderna och drömma lite...Sist en bok om betong - något jag bruka syssla lite med på sommaren. Så det blir till att drömma sig bort till värme och cementarbeten också!

7 kommentarer:

 1. Oj, många fina fynd! Ser framemot att få se vad du gjort sen :)

  SvaraRadera
 2. Böcker kan vi inte leva utan och speciellt inte dessa fina böcker! Hoppas att du är nöjd över dina inköp

  Och att du känner dig bättre, det är många som är sjuka i magsjuka i dessa dagar och det är fruktansvärt!

  Njut av din ledighet och få många handarbetstimmar=rekreation!

  Många kramar

  SvaraRadera
 3. Så trist med magsjuka! Kul med lite nya böcker! Hoppas ni får ett trevligt sportlov! Hos oss är det snart slut och vardag igen på måndag!
  Trevlig helg!
  Juliane

  SvaraRadera
 4. Kul med nya böcker! Speciellt den första ser trevlig ut.

  Hoppas ni har ett skönt sportlov, säkert skönt efter all stress! :)

  SvaraRadera
 5. Var har du hittat dina reaböcker? Har varit ute och letat handarbetsböcker, men bara hittat två tre stycken...väldigt dåligt utbud tycker jag!!
  Trevlig helg!!

  SvaraRadera
 6. Såna böckar är ju bara så inspirerande och kul att bläddra i. Vi har bokrea här också men jag har fortfarande inte kommit mig iväg. Tack för paketet förresten, det kom i måndags :)

  SvaraRadera
 7. Jag shopade på nätet, både Bokia och Bokus. Lite trist att inte få bläddra, men lite spännande också när böckerna väl kommer.

  SvaraRadera