lördag 13 februari 2010

Vilken härva!


Det verkar som om länken till min tävlig i högerspalten inte funkar! Så jag gör ett nytt försök här. Det är nu 99 inlägg och det ska bli spännande att se om jag kan spränga 100! Om jag gör det får det bli ett andra pris också. Ska fundera över vad det kan vara. Här kommer en länk till tävlingen som förhoppningsvis fungerar, klicka här!

Jag har varit runt på många av de tävlandes bloggar och hittat massor av nya spännande bloggar att besöka. Man skulle ha massor av tid! Det är ju så roligt och inspirerande att se vad andra gör! Flera mösstips har jag fått också. Nu hade lokaltidningen ett mönster på OS-mössa. Virkad i blått/gult/vitt och svart. Ni kanske såg mössorna som i alla fall de svenska kvinnorna hade på sig på invigningen. Något liknande dem är det. Den ska jag försöka fixa bara jag kommer till garnaffären.

Jag ska ju försöka sticka och tova några sittunderlag till sportlovet har jag tänkt. Och jag köpte ett ullgarn på Tradera för länge sedan som ska gå att tova. Och det visade sig att det redan hade "tovat" sig. Två kvällar har jag försökt reda ut härvan och nu är jag klar med det blå, har ett rosaaktigt kvar att nysta upp innan jag kan börja sticka. Inte kul!

2 kommentarer:

  1. Jag förstår vad du menar, växtfärgade för många år sen och hade väl liiite för varmt vatten vid nåt tillfälle så att hela härvorna blev ihopfiltade. Har INTE orkat ta tag i det ska jag säga, och kasta dom har jag inte hjärta till.

    SvaraRadera
  2. Tips: på Läkarmissionens second hand i Bäckby så finns det sådana där ställningar som man ska sätta garnhärvor på när man ska göra vanliga nystan. Förra helgen fanns där två stycken och de kostade bara 40 spänn.

    SvaraRadera