måndag 16 november 2009

Ett till använd-vad-du-har-projektJag virkade ett hjärta av Panduros ullgarn som skulle gå att tova. Och så tvättade jag det i 60 grader med såpa och plastboll. Två gånger! Och så fick det följa med vanliga 40 gradersmaskinen en gång. Men det tovar ändå inget vidare, kan inte rekommendera det garnet. Tyvärr för det var en härligt julröd färg.

I alla fall så tänkte jag att till något kan man använda det. Och vad bidde det då? Jo, en skylt till vårt badrum! Och jag som inte broderat sedan slöjden med undantag av något litet korsstygnsprojekt började att fribrodera Bad på hjärtat med vitt ullgarn. Som broderinål använde jag nålen som jag har att sy ihop garnalster med, Och jag viste att det inte skulle bli snyggt så jag bestämde på förhand att bokstäverna skulle vara huller om buller. Sedan fyllde jag hjärtat med fiberfyllning och sydde ihop.

1 kommentar:

  1. Nej recept får de fylla på själva...jag kan kanske i och för sig fylla i ett recept på något jag vet de gillar och som kommer från mig :-)

    Sött hjärta förresten! Hade verkligen behövt göra mig av med lite garn...men blir lite stressad över allt som måste göras, så det får helt enkelt vänta.

    SvaraRadera