söndag 11 april 2010

Kofta i mormorsrutor?


Jag köpte ju lite M&K Ecoull Color på rea och började virka mormorsrutor. Nu har jag sytt ihop dem till två framstycket lagon stora för en kofta åt mig.


Sedan har jag gjort små olivgröna rutor som jag sytt ihop som nederkanten på ärmen och nu virkar jag ärmen i halvstolpar. Jag har ingen aning om hur jag ska få ihop ärmhålet men det får lösa sig när jag kommer dit.


Jag är också ganska säker på att garnet inte kommer att räcka till ryggen så jag måste antagligen lägga till en ytterligare färg. Och jag funderar på om jag ska virka ryggen enfärgad i halvstolpar, en enfärgad stor mormorsruta (+ varv med halvstolpar) eller en flerfärgad mormorsruta (då kan jag använda eventuella rester av det inköpta garnet.8 kommentarer:

 1. Hej! Ville bara berätta att jag hittat hit. Gillar din blogg, så fortsätter nog hålla lite koll här!

  SvaraRadera
 2. Dom färgerna passar ju bara så bra ihop. Lägg ut och laga en kil under armarna så går det nog bra :)

  SvaraRadera
 3. En kil får det nog bli. Kanske kan vara snyggt/kul i en annan färg?

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Tack min vän för att du är nöjd med dina sockor! Jag har haft lite vila-ögonen paus så det tog lite tid innan jag hittade hit!
  Åh jag tror din kofta kommer att bli jättefin, väldigt härliga färger! Det ska bli roligt att se det färdiga resultatet!

  Ha det gott!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 5. ska bli spännande att se hur den blir - har gått i samma tankar, just och få ihop en väst eller kofta i mormorsrutor...nice
  kram
  annelie

  SvaraRadera
 6. Mormorsrutor är ju så himla snyggt!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det ser väldigt lovande ut! Blått o grönt ihop är min absoluta favoritblandning dessutom.

  SvaraRadera