lördag 3 april 2010

Glad Påsk!


Det är bara att konstatera - jag går inte riktigt igång på påsken rent pysselmässigt! Inte pyntmässig heller. Påskmaten går jag igång på däremot.

Kycklingarna ovan är mer nostalgi än något annat. De har alltid funnits hemma hos mina föräldrar. Då stod de på telefonbänken i hallen. Kommer ni ihåg "förr i tiden" när man hade en liten bänk man kunde sitta på och så var en liten upphöjning där telefonen (svart) stod och så fanns en låda där man hade telefonkatalogen?


Jag gjorde i alal fall några nålfiltade ägg att hänga i riset. Som tur var kunde 10-åriga sonen fixa öglan som äggen hänger i för det klarade inte jag! De större filthönorna gjorde sonen för några år sedan, en Pandurosats.


Och som en påsköveraskning har jag fått en award från Filimarans Fundeingar. Jag blev så klart jätteglad och hedrad! Men jag ska suga på den över helgen och återkommer för nu ska vi iväg till makens syser och svåger och äta påskmiddag!

Trevlig helg allihop och hoppas ni har lika härlig vårsol att njuta av som vi har!

6 kommentarer:

 1. Glad Påsk! Gulliga nostalgikycklingar, fanns några liknande i mitt barndomshem.
  Fina nålfiltade ägg, har själv nästan inget påskpynt alls, förrutom ett litet fat med gräs och ett par kycklingar som grannflickan kom och överraskade med.

  SvaraRadera
 2. Så fina påskgrejer - och kul med nostalgipynt! Glad Påsk!

  SvaraRadera
 3. Det blir aldrig så mycket påskpynt som man tror, påsken är ju inte speciellt kortare än julen men likaväl har jag ett större 'motstånd' mot det gula.. Begriper inte varför... Njut din sista dagarna av påsken nu, det ska i allefall jag :)

  SvaraRadera
 4. ***Glad Påsk** hoppas allt varit bra och gottigt
  kram

  SvaraRadera
 5. Fina bilder! Påskpynt eller pyssel har jag heller inte sysslat med. Eller ja några kycklingar virkade jag men det var efter påsken :D...

  SvaraRadera