söndag 2 maj 2010

Vad sysslar jag med!


Undrar just var tiden tar vägen just nu? Jag pysslar ingenting, tycker jag. Men det gör jag naturligtvis, men inte med garn, tyg eller ull. Här ser ni lite var tiden går just nu.


Vi bygger till vårt kök. Vi gör det inte själva (hur skulle det se ut?) Men det är mycket som ska fixas, bestämmas och ordnas. Och det är spännande som bara den. Mycket kreativt tänkande går åt till att fundera på hur vi ska inreda och vad jag kan göra av detta. Det blir inte klart än på några veckor, så jag återkommer när det börjar se ut som det ska.


Och så börjar trädgården dra och locka allt mer. Vi kommer att ha massor av återställningsarbete efter bygget och en ny rabatt att anlägga. En liten veranda ska vi byga utanför och där ska jag ha lite krukor. Lite betongpyssel kommer det nog att medföra.

Och så har jag odlat lite tomatplantor, chiliplantor och bönor. Hoppas det blir varmt ute snart för de börjar växa mig ur huset. Det här kortet är taget för ett tag sedan. Nedan ser ni hur häftiga tomaterna kommer att blir. Om det nu blir frukt på dem!

4 kommentarer:

 1. Så roligt med ett nytt kök! Jag brukar varje vår vara ivrig på att odla diverse olika saker men denna vår har jag helt enkelt inte hunnit :( , lite blommor hinner man väl ännu fixa till balkongen men det är ju så roligt att se frön gro och växa:).

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att bygga till köket. Nytt kök står också på vår drömlista men det dröjer. Köksrenovering och två småbarn är inget för den lättstressade...
  :-)

  SvaraRadera
 3. Ja men det är ju kul, även om trädgården får lida lite. Den drar hårt i skinnet nu, så innehobby's får vänta till hösten eller regniga kalla dagar nu..Nu ska tiden njutas ute :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas och tror säkert att tomatplantorna ska bära frukt. Bilden får mig att tänka på filmen Stekta gröna tomater, den vill jag se igen snart!

  SvaraRadera